HTML

TorrentVilág

Torrentekkel kapcsolatos információ, hasznos információk.

Friss topikok

Linkblog

Archívum

Reloaded 1.

2010.06.28. 10:01 Skin

Eltelt egy hétvége ismét a nagyok nélkül. Ez van sajnos. Új hírek sem érkeztek, viszont olvasgattam a hétvégén a különböző blogokban, fórumokon írt hozzászólásokat a történtekhez. Egyik komment sem volt hiábavaló, mindegyiknek volt valami értelme, tartalma, viszont annyira nagyon kiemelendő nem volt.

Ha észrevettétek, rengeteg új kis apró oldalt hívtak életre. Kíváncsiságból beregisztráltam egyre-kettőre. Első észrevételek? Nagyon nehéz úgy fogalmazni, hogy ne sértsem meg az oldalak üzemeltetőit. Igénytelen, lassú, egyszerűen fos. Valószínűleg az üzemeltetők arra bazíroznak, hogy a leállt oldalakról átszivárgó embereknek menedeéket tudnak nyújtani, viszont a színvonalra nem gondolnak. Arra a színvonalra, amely a megszűnt oldalakon tapasztalható volt, és melyet eddig semmelyik torrentoldalon nem tapasztaltam. Lehet, hogy az újaknak is több idő kell ahhoz, hogy kitörjenek, megfelelő nívójú szolgáltatást tudjanak nyújtani, viszont ha egy szolgáltatás már az elején magasra tudja helyezni a lécet, és azt fenn is tudja tartani, akkor nyert helyezetben lenne a mostani adottságok miatt.

Nem árt olykor a facebook oldalakon is "garázdálkodni", hiszen van olyan szolgáltató, mely ott közli hivatalos bejegyzéseit, aktualizál. Szombaton láttam, hogy az 1st üzemeltetői 2 héten belülre ígérték a szolgáltatás visszaállítását. A "gyorsaságot" azzal magyarázták, hogy rosszkor jött a leállás, mivel az egyetemeken, főiskolákon most van a viszgaidőszak. De legalább egy reménysugár jött a felhasználók felé, hogy már nem kell sokat várni. Kíváncsi leszek, hogy az nCore mikor fog a nagyközönség felé fordulni, és tájékoztatni az embereket a jövőről. Viszont nagyon fontos, hogy ez megfontoltan és óvatosan történjen. Nem tudhatja senki, hogy ki mikor és hol nézi, mit csinál.

Legyetek óvatosak, várunk vissza benneteket!

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://torrentvilag.blog.hu/api/trackback/id/tr1002115321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása